EN | 中文

EDUPOINT TECHNOLOGY (M) SDN BHD
10, Jalan Laguna 1,
Pusat Perniagaan Laguna,
13700 Perai,
Penang, Malaysia.
1800-888-822
+604-384 2228
+6012-410 9818
+604-383 1198
+60124112727

Intelligent Teaching Class

Intelligent Teaching Class INTELLIGENT TEACHING CLASS


Gambaran Keseluruhan
Dengan perkembangan sains dan teknologi, keupayaan untuk memperoleh, memindahkan, memproses, dan menggunakan maklumat telah dipertingkatkan. Edupoint Technology (M) Sdn.Bhd. telah menyesuaikan diri dengan trend pendidikan terkini dan melancarkan program pengajaran yang terbaru-Kelas Intelektual Informatisasi. Kelas Intelektual Informatisasi bukan sekadar memasukkan buku ke dalam komputer, tetapi ia merupakan konsep pendidikan dan mod pengajaran yang baru digabungkan dengan penerapan teknologi baru. Ia adalah alat yang baik untuk mengalakkan transformasi mod pengajaran.

Kelas Intelektual Informatisasi diusahakan dengan pembinaan Internet, aplikasi ini telah dibahagikan kepada tiga peringkat, iaitu sebelum kelas, dalam kelas, dan selepas kelas. Kaedah ini membolehkan guru, murid, dan ibu bapa untuk berinteraksi, tidak kira di mana dan bila. Dengan pelaksanaan Kelas Intelektual Informatisasi, senario bilik darjah akan menjadi lebih seronok dan gaya pembelajaran akan menjadi lebih fleksibel.

Melalui konsep baru ini, kami berharap agar pelan pengajaran ini dapat dilaksanakan di semua sekolah rendah. Ini dipercayai bahawa ia dapat dijadikan sebagai penyelaras interaktif antara guru, murid dan ibu bapa, dan juga dapat merangsang minat pelajar dalam pembelajaran.
Please leave your enquiry here, we will reply as soon as possible.
Name*  
Company Name  
Product Interested  
Quantity  
Email*  
Contact No.*  
Attachment  
*only support gif, jpeg, jpg, png, pdf
Messages*  

Switch to Mobile Version
Subscribe Newsletter
1
Hello! Thanks for visiting my site. Please press Start button to Contact with Admin :)

Start